Düzce merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezi’nde bulunan Çocuk Kulübü’nde, sömestr tatili dolayısıyla dönem sonu etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli de katıldı.
Çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim verilen atölyelere katılan öğrencilerin düzenlediği gösteriler büyü alkış aldı. Müzikler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte minikler de hünerlerini sergiledi.


Düzenlenen etkinlikte konuşan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü şunları söyledi:
“Hepinize iyi akşamlar. Bugün karne günü… Bu törende gayet güzel düzenlenmiş, emeği geçen herkese, öğretmenlerimize, yöneticilerimize, velilere çok çok teşekkür ediyorum. Düzce Belediyesi olarak, sosyal faaliyetlerimizi güçlendireceğiz. Daha yeni mekanlar, merkezler açacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni mekanlarda yeni öğrencilerimizle buluşmak dileğiyle. Sizleri sevgiyle, saygıyla ve muhabbet ile selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.”


Etkinliğin sonunda Başkan Özlü, minik öğrencilerle birlikte pasta keserek, başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni etti.