8-14 Mart’ta kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası için Rıza Malatyalı İlk ve Ortaokulu öğrencileri yaratıcılıklarını konuşturdu. Öğrenciler çeşitli konularda yapmış oldukları çalışmaları okulda sergiledi. Sergiye Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’te katıldı. Sergiyi gezen Başkan Keleş, öğrencileri tebrik etti. Ziyarette Okul Müdürü Levent Yılar’la bir araya gelen Başkan Keleş, okulun eksiklerini yerinde tespit ederek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.



Ziyarette açıklama yapan Başkan Keleş, öğrencileri kutlayarak örnek bir çalışma ortaya çıkardıklarını öğrencilerin gösterdikleri çabalarla dereceye girebileceklerini ifade etti.



Keleş, okulun ihtiyaçları ve Ağa Mahallesi’nin sorunlarını dinlediklerini kendilerine seçim döneminde destek olan vatandaşlar için çalışacaklarını söyledi.Başkan Keleş, Ağa Mahallesi’nin alt yapı ihtiyaçlarını bu yaz tamamlayarak kirden tozdan arındıracaklarını Düzcelilerin yerleşim için öncelikli tercih edecekleri bir mahalle haline getireceklerini söyledi.

Halk Eğitim Merkezi tarafından 20’ye yakın kursiyere verilen okuma yazma kursunu başarılı olarak tamamlayanlar belgesini Başkan Keleş’ten aldı.

Haber;Y.SEVER