Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile bu yıl 5' incisini düzenlediği Geleneksel İlköğretim Okulları Arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasının 2. turu başladı.
İlk turda olduğu gibi ikinci turdada öğrenciler büyük heycan içindeydiler, aşırı heycan nedeniyle zaman zaman yanlış cevaplar verdiler. Geçtiğimiz günlerde yapılan birinci turda yarışmayı kazanan okullar ise şu şekilde oluşmuştu. “Özel Öncütürk Koleji, Atatürk ilköğretim okulu, yeni taşköprü ilköğretim okulu Özel Kültür Koleji, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Yenimahalle İlköğretim Okulu, Özel Yunusbey İlköğretim Okulu, Konuralp İlköğretim Okulu, 23 Nisan İlköğretim Okulu, İsmetpaşa İlköğretim Okulu ve Pakmaya İlköğretim Okulu"
Bilgi yarışmasının bu gün başlayan ikinci turunda ilk yarışan 3 okul arasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci olurken ikinci grupta yarışan İsmetpaşa, Mustafa Kemal ve Atatürk İlköğretim Okulundan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu finale kaldı.