Akçakoca Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Emre Bir Türkiye bazında sahil güvenlik komutanlığınca düzenlenen resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

 

 “Denizler geleceğimizdir” konulu resim yarışmasında Türkiye’deki bir çok Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisini geride bırakarak Türkiye birincisi olan Düzce Akçakoca Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Bir Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer tarafından makamında ödül verildi.

 

Türkiye birincisi olan  Emre Bir’e Sezer  altın ve teşekkür belgesi verirken Akçakoca Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Kara’ya da  plaket verildi.

 

Sezer “Emre İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisini geride bırakarak çok büyük bir başarı gösterdi. Emre Bir, okul yöneticileri ve öğretmenlerini de kutluyorum” dedi. Her  başarıyı ödüllendirdiğini ifade eden Sezer başarılı olan  tüm öğrencilerimiz başımızın tacıdır diyerek Düzce yaşanan başarılara da gönderme yaptı.

 

 Akçakoca Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Bir’e Türkiye birinciliği ödülü olan Diz üstü bilgisayar da 11 Temmuz’da  verilecek.