Düzenlenen “Bu Benim Eserim Proje Yarışması” kapsamında yarışmaya Düzce'den de iki proje katılacak. Proje ekibi pazartesi sabah 07.00’da İstanbul’a gitti. İlköğretim 6.7 ve 8. sınıflar arasında Matematik ve Fen Bilimleri alanında yapılacak olan “Bölgelerarası Bu Benim Eserim Proje Yarışması”na Düzce'den Merkez 23 Nisan İlköğretim Okulu Matematik, Gümüşova 75. Yıl İlköğretim Okulu Fen Bilimleri alanında katılacak.

Türkiye çapında 20 bine yakın projenin katıldığı yarışmada, bölgede yaklaşık 10 bin proje içerisinde ilk 186’ya giren iki proje il derecesi alarak bölge finaline katılmaya hak kazandı. Toplam 100 proje Türkiye Finaline katılacak ve İstanbul bölgesinden seçilecek 30 proje Türkiye finaline katılmaya hak kazanacak. Düzce'den yarışmaya katılan ekipler 186 proje arasında ilk 30’a girmek ve mayıs ayında yapılacak olan Türkiye finaline katılmak için yarışacak.

Düzce, Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Yalova ve İstanbul illerinin yarışacağı “Bu Benim Eserim Proje Yarışması”na 4 gün sürecek.