Düzce Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu ve öğrencileri, Topluma Hizmet dersi kapsamında Düzce İl Halk Kütüphanesi’ne destek veriyor.



Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TEMA Vakfı Düzce İl Temsilcisi ve Düzce Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Oğuzhan Kendirli, “Topluma faydalı olabilecek her faaliyette kamu kurumlarına desteklerimiz her zaman olacaktır. Öğrencilerimizi ve Genç Tema Topluluğu üyelerini, bazen üniversitede, bazen doğada, bazen müzede, bazen de kütüphanede görebilirsiniz. Öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.



Topluma Hizmet Ders Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Şen ise yaptığı açıklamada, içerisinde yaşadığı toplumu tanıyan, onların sorunlarına çözüm yolları bulmaya çalışan, toplumsal sorunlara karşı duyarlı olan öğrencilere teşekkür etti.



Topluma hizmet etkinliklerinde yer alan Düzce Üniversitesi öğrencisi Gaye Güven, “Kütüphaneye verdiğimiz destekten dolayı ve buradaki öğrencilere yardım ettiğimiz için çok mutlu oluyoruz. Ziyaretçi öğrencilerle hem kitapları tanıyoruz, hem de onlara eski kıyafetlerden bez torba yapımını gösteriyoruz. Böylelikle topluma faydalı işler yaptığımızı hissediyoruz.” dedi.



Yaptıkları çalışmalardan dolayı; Gamze Nur Çamlı, Melih Polat, Emre Hurmanlı, Koray Aksan ve Gaye Güven’e Düzce İl Halk Kütüphanesi Müdürü Burhan Bayram teşekkür etti.

 

Haber: C. ÜSTÜNER