SOES Öğrenci Merkezli Eğitim Modelini esas alan Düzce Koleji ilginç bir sergiye imza attı. Düzce Doğa Koleji 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerinin Analitik düşünme yeteneklerini ve hayal güçlerini kullanarak hazırladıkları çalışmaları KREMPARK AVM’de görücüye çıktı. Kelimelerin yazılarla, sembollerle ya da resimlerle belirtilmesiyle hazırlanan bulmacalar sergilendi.

Öğrencilerin yaratıcılıklarını, analitik düşünme becerilerinin sınırlarını gözler önüne seren sergide, yapılan çalışmaların cevaplarını bulmak bir hayli zordu.

Düzce Doğa Koleji Matematik Öğretmeni Buşra İbrahimoğlu, Resfebe çalışmasıyla öğrencilere matematik dersinin sadece rakamlardan ibaret olmadığını ve matematiğin eğlenceli yönlerini anlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Öte yandan Türkiye'de ilk kez Doğa Koleji'nin uyguladığı 3 yıldır başarıyla gerçekleştirilen PISA Uygulama sınavının online başvurularının başladığı bildirildi.

5, 6, 7 ve 8. sınıfta eğitim gören öğrencilere yapılacak olan PISA Uygulama Sınavına katılımın açık ve ücretsiz olduğu Sınava başvurular www.dogakoleji.com adresinden online olarak yapılacağı kaydedildi.

Haber; S.KAŞKIR