2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı için yaklaşık 6 bin 700 öğrenci kontenjanı ayrılan Düzce Üniversitesi, yeni açılan bölümleriyle büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Düzce Üniversitesi önümüzdeki dönemde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak; Spor Yöneticiliği, Heykel, Resim, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Arıcılık Bölümlerine ilk kez öğrenci alacak.

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde özel yetenek sınavıyla ilk kez öğrenci kabul edecek olan Spor Yöneticiliği Bölümü'ne; örgün öğretim için 40, ikinci öğretim 40 olmak üzere toplam 80 öğrenci kontenjanı ayrıldı. Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde özel yetenek sınavıyla Heykel Bölümü ile Resim Bölümü 15'er öğrenci kabul ederken, Eğitim Fakültesi bünyesinde akademik faaliyetlerine başlayacak olan Okul Öncesi Öğretmenliği, YGS-5 puanıyla 40 öğrenci, Düzce Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde yer alan Arıcılık Bölümü ise YGS-6 puanıyla 20 öğrenci kabul edecek.

Düzce Üniversitesi’nde yapılan açıklamada “Değer Üreten Üniversitemiz, modern eğitim programları, nitelikli öğretim kadrosu ve dinamik üniversite anlayışıyla Ülkemize değer katmaya devam edecek.” denildi.

HABER;S.KAŞKIR