DEMTATDER mezunlar geleneksel buluşma gününün 7'ncisi Endüstri Meslek Lisesinde yapıldı. Aralarında Belediye Başkanı İsmail Bayram'ında bulunduğu buluşma gününe çok sayıda mezun katıldı. Etkinliğe ayrıca Milli Eğitim Müdür Murat Yazıcı, Belediye Başkan aday adayı Dursun Ali Şahin katıldı.

 

 

 

 

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik daha sonra Dernek Başkanı Doç. Dr. Ayhan Şamandarın konuşmasıyla devam etti. Şamandar, faydalı birey yetiştirmenin maddelerini sıralerken aynı zamanda okulun öğrencilere verdiği olanakları anlattı.
Ardından konuşmak için kürsüye davet edilen Okul Müdürü Hasan Sarı ise okulun başarı durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. İsmail Bayram'da konuşmasında okulun geçmişini ve günümüzü değerlendirdi.

 

 

Etkinlikte, Eski Dernek Başkanı Nusret Özsoy'a plaket taktim edildi, yönetim kurulu üyeleri tek tek tanıtıldı ve okulun ilk bayan öğrencileri kürsüye davet edilerek, okulun asıl kahramanları olarak kutlandı. Program, okulun önünde Toplu bir aile fotoğrafı çekiminin ardından yemekle son budu.

Haber: Ö. ZENGİN