Kız Meslek Lisesi'ndeki minik öğrenciler bugün farklı bir heyecan yaşadı. Büyükanneleri için düzenlenen programda kabiliyetlerini sergileyen minikler, kurbağa, arı ve diğer masal kahramanlarının kılığına bürünerek izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

Düzenlenen etkinlik çerçevesinde yapılan bir yarışmada ise velilerin sınıfta kaldığını gösterdi. Büyükanne ve torunlarının yarıştığı yarışmada büyükannelerin torunlarıyla ilgili sorulan soruların birçoğuna yanlış cevap vermesi komik anlar yaşanmasına neden oldu.

Program sonrası düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Kız Meslek Lisesi Müdiresi Melek Özgüner, ”Yaptığımız etkinlikle öğrencilerin şimdiden sosyal faaaliyetlerle ilgili gelişmesini sağlamaya çalışıyoruz. Diğer taraftan da velilerle öğrenciler arasındaki iletişimi bu sayede de arttırmayı sağlamak istedik.” şeklinde konuştu.

Sorulan soruların bilinmemesilyle öğrenciler ile veliler arasında kopukluk olup olmadığını da sorduğumuz Özgüner, “Bu yaştaki çocukların değişen yapıya sahip olması doğaldır. Bu nedenle de sorulan sorulara velilelerin doğru cevap verememesini de hoş karşılamak lazım. Ama ben velilerin öğrencilerle iyi ilişkiler içinde olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.