Beyciler İlköğretim Okulu 3. öğrenci ve öğretmenleri, İstanbul Beşiktaş'ta 17 Aralık tarihinde yaşanan çifte patlama sonrası güvenlik güçlerine moral vermek ve “yanınızdayız” demek için İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.



Çevik Kuvvet Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Bekir Daşdan ve polis memurları çocukların bu anlamlı ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu onlarla vakit geçirerek ve hepsiyle tek tek tokalaşıp öperek gösterdi.



Düzce Beyciler İlkokulu Müdür Yardımcısı Cemil Çiftçi, Çevik Kuvvet Düzce Şube Müdürü Bekir Daşdan’a çiçek takdim etti. Daşdan ve polis memurları toplu fotoğraf çektirmek için öğrencileri kucaklarına alarak poz verdi.

Daşdan çocuklara, kendilerini tekrar ziyaret etmelerini istediklerini söyleyerek onlara öğütlerde bulundu. Daşdan; “erkekler polis ve asker olacak, kızlar da öğretmen ve doktor” diye konuştu.



Son olarak okul müdürü Cemil Çiftçi her zaman onların yanında olduklarını vurgulayarak Çevik Kuvvet Düzce Şube’sini okullarını ziyarete davet etti.