Düzce Belediyesi tarafından mahallelerde artan çevre kirliliğin azaltılması ve önlenmesi amacı ile hayata geçirilen “Çevre Bilinci ve Toplumsal Farkındalık Projesi’nin ödül töreni bugün Belediye sergi salonunda yapıldı. 5 dalda yapılan yarışmalarda dereceye giren okullara Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından hediyeler verildi. Bu kapsamda atık kâğıt toplama yarışmasında Azmimilli İlköğretim Okulu birinci olurken okula projeksiyon cihazı hediye edildi.
Atık pi toplama yarışmasında yine Azmimilli İlköğretim Okulu birinci oldu. Düzce’mi düşünüyorum geri dönüştürüyorum konulu resim yarışmasında 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Murat Özcan birinci olurken dizüstü bilgisayar kazandı. Çevre Kirliliği ve alınabilecek önlemler konulu karikatür yarışmasında Azmimilli İlköğretim Okulu öğrencisi Senanur Küçüktepe birinci oldu ve dizüstü bilgisayar kazandı. Ben çöp değilim konulu tasarım yarışmasında birinci olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Yavuz Gemicoğlu birinci oldu ve o da dizüstü bilgisayar kazandı.
Birinci olan öğrencilere Belediye Başkanı İsmail Bayram çevre kirliliğinin öneminden bahsetti ve öğrencilerin duyarlılığına teşekkür etti.

Haber; R. BAL