Hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Düzce Belediyesi çocuk şenliği bugün yapıldı. Sabah başlayan etkinlikler gün boyu devam etti. Şenlikte çocuklar Nurettin Zafer Stadı’na kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Bunun yanı sıra kurulan stantta sergilenen tiyatro gösterileri çocuklardan büyük alkış aldı.

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, aileler ve çocuklar katıldı. Kurulan oyun alanlarında oynamak için çocuklar aileleri ile birlikte sıraya girdi.
Uzun kuyruklara sahne olan şenlikte minik yürekler gönüllerince eğlendiler. Alanda kurulan sahnede sergilenen orta oyunu, karagöz Hacivat, maskot ve kukla gösterileri alanı dolduran çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Çocuklar oyun parkurlarında şişme dev kaydırak, rodeo oyun makinesi, güneş oyun evi, adrenalin gemi, tırmanma piramidi, engelli parkurlar, gibi alanlarda gönüllerince eğlendiler.

Şenliklerle ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, her mahallede bu tür etkinliklerin olmasını arzu ettiklerini ve taleplerin de bu yönde geldiğini ifade etti. Bayram, Düzceli çocukların eğlence alanlarına ihtiyaçlarının olduğunun vurgusunu yaptı.

Haber; R. BAL