Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı “Fatih Projesi” kapsamında Düzce Anadolu lisesinde bugün 219 öğrenciye ve 50 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı Vali Adnan Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. Vali Yılmaz, tablet bilgisayarların öğrencilerin öğrenimlerini kolaylaştıracağını söylerken 2023’e giden yolda Düzce’yi öğrencilerin temsil edeceğini ifade etti.

Yılmaz, “Devletimiz hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, bilgiye erişim çağında sizlerin de en önden gidenler olmanızı arzu ettiği için “Fatih Projesi” kapsamında tablet bilgisayar dağıtımı yapılan o şanslı gençlik sizsiniz. Düzce Anadolu Lisesi 219 öğrencimize bugün 9 sınıf öğrencilerine ve 50 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştireceğiz.

Ayrıca 18 okulda 450 adet etkileşimli tahta kurulumu tamamlandı. Türkiye Cumhuriyetini emanet edeceğimiz pırlanta gençlerimize tablet verdik bundan sonra eğitim öğretim onlar için daha kolay olacaktır. Ülkemiz 2023’e hazırlanırken Düzce’nin de bu yarışa katılması lazım bu gençlik “Fatih Projesiyle” bunu başaracak. “ dedi.
Tablet dağıtımı Arsal Anadolu Lisesinde devam etti.

Haber: S. YANAR