Yığılca Kaymakamlığının kısa adı EDEP olan ‘Eğitimde Değerler Projesi’ büyük bir özveriyle Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde sahnelendi. Proje kapsamında Kırık Köyü İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde sergilediği program büyük alkış alırken öğrencilerin rollerde gösterdiği başarı ve performans izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Kaymakamlığın başlattığı ve uygulamaya koyduğu "Eğitimde Değerler Projesi" (EDEP) kapsamında Kırık Köyü ilkokul ve Ortaokul öğretmenleri Esra Ergun ve Elif Korkmazoğlu Hıdır yönetiminde "Doğruluk-Yanlışlık, Fedakarlık, Sorumluluk, Aile Dayanışması ve Vatanseverlik" gibi kavramların işlendiği tiyatro sahneleri büyük ilgi gördü. Önce slaytla konunun önemine dikkat çeken öğrenciler daha sonra aynı konuları sahnede sergilediler.
Program sonunda konuşan kaymakam Mehmet Özcan öğrenci ve öğretmenlere gösterdikleri çaba ve sergiledikleri eserlerden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Slogan Yarışmasında dereceye giren öğrencileri de tebrik eden Kaymakam Özcan, öğrencileri ödüllendirdi.

Haber:Y.SEVER