İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2010 -2011 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve 2011 – 2012 Eğitim Öğretim yılında da devam edecek olan Aile Öğretmenliği Projesi(AÖP) Toplantısı Merkez ve ilçe Milli eğitim Müdürlüklerine bağlı 145 okul müdürünün katılımıyla valilik toplantı salonunda yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer tarafından yapılan açılış konuşmasında Aile Öğretmenliği Projesinin gerekliliği ve ne kadar faydalı olduğu ve bundan sonra ki devam edecek süreç hakkında bilgi verdi. Ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut tarafından, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının değerlendirmesi yapıldı ve 2011-2012 yıl uygulamaları için önem arz eden konular ele alındı ve 2011 – 2012 Eğitim Öğretim yılı Aile Öğretmenliği Uygulamaları başlatıldı.

Ayrıca, Müdürlük bünyesindeki Eğitim Denetmenlerine yönelik Aile Öğretmenliği Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut’ un katılımı ile gerçekleşen toplantıda Eğitim Denetmenlerine AÖP tanıtımı ve geçen yıl yapılan uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Haber; H. İŞCAN