Düzce Valiliği, Milli Eğitim Konferans Salonu’nda “Sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek” ismiyle düzenlenen yarışmada, Düzce’de sıralamaya girme başarısı gösteren öğrenciler için tören gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, İl Şube Milli Eğitim Müdürü Yaşar Güler ve Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail Korkmaz katıldı.

Sırayla sahneye davet edilen öğrenciler protokol tarafından ödüllerini aldı.



“Türkiye’de 21’inci Sıradayız”

Program sonrası açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, yarışmada Düzce’nin elde ettiği başarıya değinerek şunları söyledi:

“Milli Eğitim Bakanlığı’mız ve Yeşilay Cemiyeti’miz arasında gerçekleştirilen bir faaliyetin ödül törenini yaptık. İlimiz adına sevindirici bir gelişme var. Yarışma Türkiye genelinde yapıldı. Biz il olarak, 1218 eserle bu yarışmaya katıldık. Katılım oranıyla Türkiye’de 21’inci sıradayız. Yeşilay bağımlılıklarla ilgili çok güzel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu anlamda lider bir kurum.”



“Bunlar Örnek Hareketler”

Gerçekleştirilen yarışmanın amacı hakkında konuşan Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, şu ifadelerde bulundu:

“Milli eğitim Bakanlığı ve Yeşilay’ın birlikte düzenlediği, sağlıklı nesil ile alakalı, Türkiye çapındaki yarışmada il birincilerine ödüllerini verdik. Bu yarışmalarla, Yeşilay ve Milli Eğitim ile güç birliği yaparak toplumumuzdaki bağımlılıklarla mücadele gösteriyor. Bunların örnek hareketler olduğunu düşünüyorum. Yarışmada ödül kazanan arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU