Namık Kemal İlköğretim okulu eski ve yeni mezunları dün akşam düzenlenen yemekte bir araya gelme imkanı buldu. Oldukça büyük ilgi gören geceye Milletvekilleri Fevai Arslan ve Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, TSO Başkanı Metin Büyük ve bir çok tanınmış isim katıldı.

Kurulduğu 1909 yılından günümüze kadar geçen süre içerisinde 9 bin den fazla mezun veren Namık Kemal İlköğretim Okulu Mezunlarını bir araya getiren gece, Okul Aile Birliği tarafından “103 Yıllık Dev Çınarın Tüm Yaprakları Tekrar Buluşuyor” sloganıyla düzenlendi.

Yemeğe aralarında siyaset, eğitim, iş ve spor dünyasında aktif olarak yer alan Namık Kemal İlköğretim Okulu mezunları ile çalışan ve emekli olmuş öğretmenler katıldı.

Okulun en tanınmış mezunlarından biri olarak bilinen Rahmetli Avni Akyol’un eşi Yüksel Akyol da geceye katılırken, yine eski mezunlardan Belediye Başkanı İsmail Bayram Akyol ile uzun uzun sohbet etti.

Gecede bir araya gelen eski ve yeni mezunlar anılarını tazeleyerek, uzun süredir görüşemedikleri arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı buldu. Program, akşam yemeği, konuşmalar, sunumlar, 1950 öncesi mezunlara belge verilmesi, hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

HABER:H.İŞCAN