Öğrenciler akademik ve davranışsal gelişiminin notla değerlendirildiği karnelerin yanı sıra “ Sınıf Öğretmenin Gözlem ve Ölçme-Değerlendirme Raporu ve English Grade Report, Soes karneleri ve T-MBA karnelerini de aldılar.

 

Düzenlenen karne töreni programında yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrencilere sınıflar bazında kupa ve madalya verildi. Karnelerini alan öğrenciler yaz tatili ödevlerini http://edusoft.dogakoleji.com/ üzerinden interaktif olarak yapabilecekler.

 

Dolu dolu geçen bir eğitim yılının ardından karnelerini alan Düzce Doğa Koleji öğrencileri başarılarının tadını çıkardılar.

 

 

 

Düzce Doğa minikleri ilk karnelerini aldı

Düzce Doğa Koleji Anaokulu öğrencileri de ilk karnelerini aldı.
2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte öğrenciler karnelerini alarak bir yılın yorgunluğunu atacakları 3 aylık yaz tatiline başladı. Mezun olan öğrenciler eğitim hayatlarının son karnesini alırken, anaokulu öğrencileri ise ilk karne heyecanını yaşadı. Bu heyecanın yaşandığı okullardan biri de Düzce Doğa Koleji Anaokulu oldu.

Karnelerini öğretmenlerinin ellerinden alan Düzce Doğa miniklerinin mutlulukları yüzlerinden okundu. Karne törenine katılan velilerin duygulu anlar yaşadığı gözlenirken minik öğrencilerin tatilde öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok özleyeceklerini söylemesi eğitimcileri de duygulandırdı. İlk defa karne heyecanı yaşayan öğrenciler öğretmenleri ve aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi. 

Haber: M. YILMAZ