Doğa Koleji’nde de bugün karne heyecanı vardı. Başarılı bir dönemi geride bırakan Doğa koleji öğrencileri, 3 ay sürecek yaz tatiline çıkmanın sevincini yaşadı.

Doğa Koleji öğrencileri, 8 ay süren uzun eğitim öğretim döneminde ardından bir yıllık emeklerinin karşılığını olan karnelerini tek tek öğretmenlerinin elinden aldı.

Karneleri dağıtan öğretmenler uzun yaz tatiline çıkacak öğrencilere tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulunurken, karnelerini alan öğrenciler de bir sonraki dönemde daha da başarılı olma sözü verdi.

Miniklerden Defile

İlk kez karne alan Doğa Koleji Anaokulu öğrencileri ise velileri için hazırladıkları ufak gösteriyi sundu. Minik öğrenciler kâğıtlardan hazırladıkları kıyafetlerle mini bir defile ile sundu.

Minikler, büyük alkış aldığı gösterilerinin ardından öğretmenlerinin elinden karnelerini aldı.

2011-2012 eğitim öğretim yılı doğa koleji bahçesinde düzenlenen törenle son buldu. Okul bahçesinde konuşma yapan İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Sarı, tatile çıkacak öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti. 

Sarı,“2011-2012 eğitim öğretim yılına Öncütürk olarak başladık, Doğa Koleji olarak devam ediyoruz. Bir yıl boyunca çok çalıştınız, çok çabaladığını bunu biliyorum. Bu yıl 8. Sınıflardan ve liseden mezun olacak arkadaşlarımız var. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. 3 aylık tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirerek sizleri tekrar sağlıklı ve dinç bir şekilde burada görmek istiyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”dedi.

Sarı'nın konuşmasının ardından milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bu benim eserim” proje yarışmasında matematik alanında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi verilirken, doğa koleji fen lisesi birincilerine ödülleri verildi.

Tören, istiklal marşının okunması ile son buldu.

Doğa Koleji Anaokulu da karne aldı

Doğa Koleji Anaokulu’nda da bugün karne heyecanı vardı. Okul Müdürü Nezahat Erdinç, miniklerle birlikte eğitici ve eğlenceli bir yılı birlikte geçirdiklerini söyleyerek, Doğa Koleji Şıralık kampüsünde başlayacak olan yaz okulu hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin hazırladığı mini gösteriler veliler tarafından beğeni ile izlendi. Kese kağıdı ve poşetlerden hazırladıkları giysilerle ilgi çeken minikler daha sonra tek tek öğretmenlerinin elinden karnelerini aldılar.

 

Haber; S. KAŞKIR