Tüm dünyada uygulanan ve farklı motor beceri gruplarına göre ayrıştırılmış mekanlarda, takım esasına göre kurgulanmış , yeni branşlar ve yeni yarışma türleri sunan zevkli ve heyecan verici bir düzenleme olan ''Kids Athletics'' turnuvasının ilki Düzce Doğa Koleji gerçekleştirildi.

 



Turnuvaya katılan Uzun Mustafa İlkokulu Anasınıfı, Namık Kemal İlkokulu, İstiklal Anaokulu, Şükran Öney Anaokulu öğrencileri becerilerini geliştirdikleri için oldukça mutlu görünüyorlardı.

Turnuva hakkında bilgi veren Düzce Doğa Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Tülin Met ''5-6 yaş grubu çocuklar kazanmayı ve kaybetmeyi daha yeni öğreniyorlar biz de bu etkinliği oyun halinde gerçekleştiriyoruz'' dedi.

 



Kids Athletichs'in Düzce Doğa Koleji okul programında da yer aldığını söyleyen Met'' Bu program atletizm sporlarının alt temelini oluşturuyor bizde bunu kendi ders programımız da işliyoruz'' dedi.

Bu turnuvanın amacının diğer okullardaki çocuklarında faydalanmasını gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Met; turnuva sonunda çocuklara sertifika dağıtacaklarını ifade etti.

Haber: S. MELEN