Öncü Eğitim, Öğretim ve Kültür Vakfı’nın katkılarıyla, Düzce Doğa Okulları Öğrenci Meclisi tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören’in konuşmacı olarak katıldığı “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” konulu seminer büyük ilgi gördü. Düzce Doğa Okulları Egemen Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serhat Kasım Öklü, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Öncü Eğitim Öğretim ve Kültür Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Almanya, Avusturya, İngiltere ve Danimarka gibi ülkeler de dahil olmak üzere 2000’i aşkın eğitim ve seminer veren aynı zamanda Türkiye Uğur Böcekleri programının kuruculuğunu yapan Ahmet Şerif İzgören etkinlikten önce öğrencilerin sorularını cevapladı.

Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizde...

Seminerde motivasyon, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü konularından söz eden İzgören, “İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. İşinizi kaliteli yaparsanız mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız.” diye konuştu.

İlk kez plaket verdi:  Kocaman yürekli öğrencileri tebrik ediyorum

Seminer konuşmasını tamamladıktan sonra Düzce Doğa Okulları Öğrenci Meclisi’ni sahneye davet eden Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, “Katıldığım her seminerde bana plaket verilirken burada ilk kez ben plaket takdim edeceğim. Düzce Doğa Okulları Öğrenci Meclisi’ndeki kocaman yürekli öğrencileri tebrik ediyorum. Enerjiniz ve girişimcilik ruhunuz hiç kaybolmasın.” diyerek öğrenci meclisine plaketini verdi.


Program sonunda katılımcılarla sohbet eden ve kitaplarını imzalayan İzgören, Düzce Doğa Okulları’nda olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek organizasyon için herkese teşekkür etti.

Haber;C.ÜSTÜNER