Doğa Okulu eğitim sisteminde fark yaratan kalitesi ile her geçen gün büyümeye devam ederken, bu başarının temel taşları öğretmenleri de unutulmuyor…



Doğa Okulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler gününde eğlenceli bir gece organize edildi. Yemeğe Düzce ve Bolu Doğa Okulu öğretmenleri, idarecileri ve birçok davetli katıldı.



Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Düzce ve Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı yaptı. Eğitimde 18 yılı geride bıraktıklarını anımsatan Tonyalı, bu yılki 24 Kasım Öğretmenler gününü Bolu Doğa Okulu öğretmenlerinin katılımı ile kutlamaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.

Eğitimcilerin çok zor bir misyon yüklendiğini belirten Tonyalı,” okulun kurucusu olarak yaptığım işten çok haz duyuyorum. Özellikle bu okuldan mezun olanların her yıl ziyaret etmeleri bu benim en büyük sermayem dedirtiyor. Küçük öğrencilerin “dede” diye boynuma atlamaları bütün stresimi bitiriyor. Hepinizi bir arada görmekten mutluyum. “dedi.



Bolu ve Düzce Doğa Okulu Kurucusu Önder Tonyalı, konuşmasının ardından okulda 10 ve 5 yılını dolduran öğretmenlere plaket takdim etti ve altın hediye etti. Tonyalı, öğretmenler ve idarecilerle birlikte 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla pasta kesti.Gece yemek ikramı ve müzikli eğlence ile devam etti.

Haber;S.KAŞKIR