Öncü Eğitim Kurumları, Türkiye'nin en büyük eğitim kurumlarından olan Düzce Doğa'dan sonra yeni yatırıma adresi olarak Bolu'yu seçti. Öğrencilerinin sınavlarda elde ettiği başarılar ve Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine her yıl kazandırdığı öğrenci sayısıyla ayrıcalıklı bir konuma sahip Düzce Doğa Koleji'nden sonra Bolu'ya Doğa'yı kazandırmaya hazırlanan Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında kolejin kapılarını eğitime açmayı planlıyor. Bu önemli yatırım Bolu protokolü tarafından da yakından takip ediliyor.

 

 

 

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra Bolu milletvekilleri de Doğa Koleji gibi önemli bir eğitim kurumunun şehre kazandırılması dolayısıyla çalışmalarla yakinen ilgileniyor.

 

 


Doğa, Bolu halkıyla buluşuyor

Düzce Doğa Koleji'nden sonra şimdi de Bolu Doğa Koleji için çalışmaların startını veren Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı, Düzce'deki başarıların Bolu'da da yaşatılması adına Gölköy'de başlayan kampüs inşaatının 1 yıl gibi kısa sürede tamamlanmasını hedefliyor. Bir sonra eğitim-öğretim yılında kapılarını eğitime açacak olan Bolu Kampüsü'nde yüzlerce öğrenciye verilecek eğitimlerle, başarı grafiğinin daha yukarılara taşınması amaçlanıyor.

 



Yeni adresi olacak

Doğa Koleji'nin eğitimini Bolu'da öğrenci ve veliler ile buluşturmaya hazırlanan ve devam eden çalışmaları titizlikle takip eden Tonyalı, istihdam, kampüs ve öğrenci sayısıyla en büyük eğitim kurumları arasında Düzce Doğa gibi bir kampüsü Bolu'ya kazandırmak için yola çıktı. Tüm ayrıntılar düşünülerek projesi hazırlanan Bolu Doğa Kampüsü geniş bir donanıma sahip olarak göze
çarpıyor.

 

 

Öğrenciler için güvenli bir ortamın sunulacağı kampüste sosyal alanlar kadar adına uygun şekilde doğa da unutulmuyor. Çevre dostu kampüste oluşturulacak hayvanat bahçeleri, at çiftlikleri ve tarım alanları ile adına yakışır bir biçimde öğrencilere doğayla ilişki kurdurulacak.

 



"Eğitimde Türkiye lideri" sloganı ile başarılarına başarı katan kurum önümüzdeki yıl "Doğa harikaları"nı Bolu'da hayata hazırlamaya devam edecek.

 

 

 

Haber: C. Üstüner