2016-2017 eğitim-öğretim yılının sonuna doğru Düzce Doğa Okulları etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Düzce Doğa Okulları 1. sınıf öğrencileri hazırladıkları yılsonu etkinliği sonunda aldıkları “okuma-yazma sertifikası” ile bu gururu taçlandırdı.

Program, senaryosu Düzce Doğa İlkokulu İngilizce Öğretmeni İlker Duran ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Uyuyan Güzel” adlı müzikal tiyatro gösterisi ile başladı. Veliler tarafından büyük beğeni toplayan müzikal tiyatro gösterisinin tamamını İngilizce olarak sunuldu. Veliler tiyatroyu kendilerine verilen Türkçe metin ile takip etti. Düzce Doğa Okulları Beden Eğitimi öğretmeni Sinem Öney ve öğrencilerin hazırladığı dans gösterilerine ise tüm salon eşlik etti.



Tiyatro ve dans gösterilerinin ardından müzik öğretmeni Mustafa Volkan Özenir’in piyano performansı eşliğinde İngilizce ve Türkçe şarkılar seslendirildi. Program sonunda öğrenciler aldıkları “Okuma-yazma sertifikası” ile ilkokul 1. sınıfı bitirmenin gururunu taçlandırarak aynı duyguyu anne babalarına yaşattı.

Öğrenciler program finalinin ardından pasta kesti.