Düzce Doğa Koleji Anaokulu 3+ ve 4+ yaş gurubu oryantasyon günü bugün yapıldı. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Doğa öğrencileri ilk gün kaygılarını ortadan kaldırmak için velileri ile birlikte okula davet edildiler.
İlk gün okulun nasıl bir yer olduğunu, okulda neler yapacağını, ne kadar vakit geçireceğini, öğretmeninin kim, arkadaşlarının kimler olacağı gibi çocuklarda uluşacak olan yeniye ve bilinmeze dair soruları cevaplamak adına düzenlenen uyum gününe velilerimizin de heyecanı gözden kaçmadı.
Minik öğrenciler, Sınıf Öğretmenleriyle masa etkinliği, Beden Eğitimi Öğretmeni ile Kids Athletics, İngilizce Öğretmeni ile tanışma oyunu, Müzik Öğretmeniyle ipli kukla şarkısı eşliğinde dans ettiler. Okul Müdürü Neval Saraçoğlu tarafından velilere Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.
Doğa Koleji Anaokulu'nun kendine has yapısı ve eğitim modelleri hakkında bilgi veren Saraçoğlu velilerin ve çocukların yaşadığı stresi azaltmalarında yardımcı oldu.
Sabah ve Öğleden sonra iki oturum şeklinde yapılan oryantasyon gününün devamı 5+ yaş gurubu çocukları ve velileri için 13 Eylül Cuma , 1. Sınıf öğrencileri ve velileri için 14 Eylül Cumartesi günü Doğa Koleji Kampüsünde yapılacak.

 

Haber: S. KAŞKIR