Her biri kendi alanlarında uzman kadrosuyla başarıdan başarıya koşarken dünya standartlarındaki eğitim sistemi de tanıtmak için çaba sarf eden Düzce Doğa Okullar öğretmenleri Gölyaka’nın ardından bugün Düzce Belediyesi önünde öğrenci ve vatandaşlarla buluştu.
Kodlama ve robotik, görsel sanatlar, İngilizce, ekoloji, rehberlik, halkla ilişkiler ve beden eğitimi branşlarını bünyesinde bulunduran Düzce Doğa Okulları hazırladıkları stantlarda yaptıkları proje ve çalışmaları anlattı.



“Etkinliklerimiz devam edecek”

Etkinliğe ilişkin bilgilendirmede bulunan Düzce Doğa Okulları Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Mihri Caner Koç şunları kaydetti:
“Bugün burada Düzce Doğa okulları olarak bilim ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bu etkinlikleri düzenliyoruz. Geçen hafta Gölyaka ilçemizdeydik. Önümüzdeki haftalarda da etkinliklerimiz devam edecek.  Etkinliklere öğrenci ve Düzceliler’den yoğun ilgi var. Kodlama ve robotik, görsel sanatlar, İngilizce, ekoloji, rehberlik, halkla ilişkiler, beden eğitimi gibi çeşitli branşlarda herkes kendi yaptığı etkinlikleri düzenliyor. Buradaki amacımız eğitim sistemimizi anlatmak.”



Etkinliklere ise öğrenci vatandaşlardan yoğun bir katılım sağlandı.  



Haber: H.GÜRSOY