Düzce Doğa Okulları öğrencileri, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini aldı. Aileler çocuklarını özel günde yalnız bırakmayarak karne heyecanına ortak oldu.
Karne sevinciyle kampüs alanını dolduran Doğalı öğrenciler, bir yıl boyunca gösterdikleri emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler kadar anne ve babalarının da mutluluğu yüzlerinden okundu.





Mezuniyet coşkusu kep atarak yaşandı
Sınıflardaki yerlerini alan ve karnelerine kavuşmak için heyecanla bekleyen öğrencilere karnelerini veren öğretmenleri, yaz tatilinin verimli değerlendirilmesi için tavsiyelerde bulundu. Mezun olan öğrenciler ise cübbe giyerek kep attı. Öğretmenleriyle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.







Madalya töreni yapıldı
Düzce Doğa Okulları’nda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde karnelerini alan öğrenciler kapanış programı için Egemen Konferans salonunda buluştu. Programda spor müsabakaları ve sınavlarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Türkiye Tenis Federasyonu 8, 9 ve 10 Yaş Turnuvasında 32 sporcu arasında 2. olan ilkokul 2.sınıf öğrencilerinden Mahmut Eser Özcan’a İlkokul Müdürü İlyas Karaduman tarafından madalyası verildi.



Tüm ortaokul sınıflarında bir yıl boyunca en çok tam yapan ve puan sıralamasında 1.olan 5.sınıf öğrencisi İrem Gülce Yazgan, 6.sınıf öğrencisi Deniz Tütüncü ve 7.sınıf öğrencisi Talha Temel’e Eğitim Koordinatörü Mustafa İnce tarafından madalyaları takdim edildi.



Doğa’da karne günü İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.

Doğa Yaz Spor Okulu başlıyor
Düzce Doğa Okullarında Yaz Coşkusu hız kesmeyecek. 3-13 yaş arası öğrencilere yüzme, kodlama ve robotik, sanat etkinlikleri, çadır kampı, basketbol, voleybol, binicilik ve dağcılık alanlarında okulun Şıralık Mahallesindeki kampüs alanında eğitimler verilecek. Doğa Yaz Spor Okulu’na Doğa öğrencileri ve diğer tüm okulların öğrencileri kayıt yaptırmaları halinde katılabilecek.

Haber: Y.SEVER