Düzce Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ile Özel Öncütürk Fen Lisesi Müdürlüğü arasında Kimya Bölümü Prof. Dr. Sefa Durmuş'un çalışmaları ile Üniversite Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Öncütürk Koleji Ortaöğretim Müdürü Tacettin Altunyollar ile karşılıklı protokole imza attılar. 

Protokolün amacı, Düzce Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinin alanları ve öğretim üyelerinin Özel Öncütürk Fen Lisesi öğrencilerince yapılacak proje çalışmalarında rehberlik ve danışmanlık sağlamak olup eğitim-öğretim programlarının geliştirmeleri konusunda yapılacak çalışmaları, eğitim alt yapısının iyileştirilmesiyle ilgili çalışmaları, öğretmenlerin hizmet içi eğitimle geliştirilmelerine ait çalışmaların nasıl tapılacağı ve neler yapılabileceğini belirlemek.

Proje kapsamında Fen Lisesi öğrencilerinin çalışmak istedikleri alanlar ve konularda projeler vermesi gibi proje çalışmaları süresi içerisinde danışmanlık alabilecekler.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu konuşmasında şu görüşlere yer verdi; "Öncütürk Koleji Düzce ilimiz için önemli bir öncülük yapıyor. Üniversitemizden talep edilen bu konuda proje işbirliği, danışmanlık ve hizmet içi eğitim konusundaki destek talebiniz öğretim görevlilerimiz ve ilgili birimdeki hocalarımız tarafından memnuniyetle karşılandı. İlimizdeki eğitim seviyesinin eğitim kalitesinin artırılması için bizlerde elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, Düzce Üniversitesi olarak. Umarız bu protokol vesilesi ile hem Öncütürk kolejindeki hemde ilimizdeki eğitimin öğretimin proje geliştirme kapasitesini iyileştirmesinde katkıda bulunuruz. Bizler tüm öğretim görevlilerimizle elimizden geleni yapacağız"

26058

26059

26060

Haber, R. BAL