2006 yılında kurulan Düzce Üniversitesi, bir akademik yılı daha geride bıraktı. 2010-2011 akademik yılında mezun olan öğrenciler kep fırlattı.



Düzce Üniversitesi 2010-2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Düzce Üniversitesi Stadyumu'nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Vali Vasip Şahin, Jandarma Alay Komutanı Kıdemliş Albay Turhan Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Baro Başkanı Ali Dilber, Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin öğretim görevlileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.



Tören ilk olarak Avrupa Girişimcilik Ödülü'nün sahibi DAGEM’e katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaketlerinin verilmesi ile başladı.



Törende konuşan Vali Vasip Şahin, eğitimin Düzce’de üniversite ile birlikte dahacda ilerlediğini ve üniversitenin de katkıları ile Düzce’nin eğitimde daha iyi yerlere geleceğini vurguladı.



Daha sonra konuşan Röektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, mezun olan öğrencilere seslenerek, Türkiye’nin en güzel üniversitesinden biri olan Düzce Üniversitesi’nden mezun olduklarını ve bundan sonraki hayatta başarılı olmalarını diledi.



Konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler tek tek tören alanine geldi. Daha sonra Üniversitede dereceye giren öğrencilere ve bölümlerini başarı ile bitiren öğrencilere plaket, hediye ve başarı belgesi takdim edildi.



Plaket töreninin ardından geri sayım başladı ve öğrenciler kep fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.

Haber; R. BAL