Düzce Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
 
Düzce Üniversitesi;'nde mezuniyet için bir araya gelen öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadı. Mezun olan öğrencilere Düzce'yi sorduğumuzda ise genç kardeşlerimize burayı tavsiye ederiz. Burada çok güzel günlerimiz oldu şeklinde konuştular.
 
 

Vali Adnan Yılmaz'da mezun olan bütün öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Yılmaz,"Sevgili öğrencilerimiz, bugün Düzce Üniversitemizle ve hayatınızın en verimli döneminde birlikte olduğunuz arkadaşlarınızla vedalaşıyorsunuz. Bunun burukluğunu biz de sizlerle beraber yaşıyoruz. Aynı zamanda başarmış olmanın sevincini de ailelerinizle, öğretmenlerinizle ve sizinle paylaşıyoruz. Siz göz bebeklerimiz Türk gençliği, siz ülkemizin geleceği, aydınlık yüzüsünüz. Selam olsun sizlere, sizler burada hayatınızın belki de en renkli ve en güzel dönemini geçirdiniz. Ömür boyu sürecek dostluklar kurdunuz. Anlama, sorgulama, irdeleme ve yorumlama, sağlıklı sentez yapabilme yetkinlikleriniz gelişti. Bütün bunların sonunda sizlerden bilgi toplumunda rekabet edebilen bireyler olmanızı, daha ileri ve gelişmiş Türkiye’yi oluşturma hedefiyle çalışmanızı ve başarmanızı bekliyoruz. Bunu siz hak ediyorsunuz. Düzce Üniversitesi büyük bir ailedir. Biz birlikte büyük bir aileyiz, ortak akılda buluşuruz, birlikte başarırız. Artık siz de Düzce Üniversitesi mensubusunuz. Düzce’nin bir armağanısınız. Bizimle ve birbirinizle irtibatınızı kesmeyiniz. Başarılarınız hem bize hem de mevcut öğrencilerimize şevk kazandıracaktır. Geleceğin liderleri olarak daima büyük düşünün, kendinize güveninizi, inancınızı ve heyecanınızı kaybetmeyin." dedi.

 
 
 
Mezuniyet töreninde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada asıl hayatınız şu anda başlıyor diyen Rektör Funda Sivrika Şerifoğlu, sürekli kendinizi geliştirin uyarısında bulundu.
 

Şerifoğlu“ Her şey şimdi başlıyor ülkemizin dört bir köşesinde kimi zor kimi daha da zor koşullarda çalışılacak uzmanlık eğitimleri alınacak bilgiyi öğrendiğiniz gün eskimeye başlayacak ve bu yüzden kendinizi sürekli geliştirmeye çalışacaksınız