Önemli gün ve haftalarda gerçekleştirdikleri ziyaretlerle bilgiyi, yerinde alarak öğrenen Düzce Doğa Anaokulu öğrencilerinin son durağı Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Afet Yönetimi Merkezi oldu. Kızılay Haftası ve 12 Kasım Depremi'nin yıldönümü nedeniyle ögretmenleri Melisa Yılmaz, Ayşegül Babat ve Rafiye Özçelik ile İlkokul Müdürü Neval Saraçoğlu'nun eşliğinde merkezi ziyaret eden anasınıfı ögrencilerini Kızılay görevlileri Nilüfer Öztürk, Pelin Sertoğlu ve Eda Yıldırım karşıladı.



Ziyarette kriz masası, Kızılay konteynerleri ve kullanılacak erzakların oldugu depoyu gezen minik öğrenciler, afet durumlarında nasıl davranılması gerektiği konusunda da hem sözlü hem de sinevizyon gösterisi şeklinde bilgiler aldı.



Afet merkezinin çalışmalarından oldukça etkilendikleri sordukları sorular ve dikkatli incelemelerinden anlaşılan Düzce Doğa Anasınıfı ögrencileri, Kızılay'ın birer gonüllü üyesi oldu.


Gezi sonunda Doğa minikleri, kendileri ile yakından ilgilenen Kızılay Bölge Müdürlüğü'nde çalışan görevlilere çiçek hediye ederek tesekkürlerini sundu.

HABER;C.ÜSTÜNER