Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde kapılarını öğrencilerine açan Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi’nin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Şıralık’ta bulunan Düzce Doğa Okulları Kampüsü’nde inşa edilen ve modern mimarisi ile göz dolduran yeni anaokulu binasını ziyaretinde Vali Dağlı’ya Türk Kızılayı Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Ali Dilber de eşlik etti. Vali Dağlı’yı okul binası önünde Düzce/Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı, Anaokulu Müdürü Hilal Ülkümen ve İlkokul Müdürü Asude Çelik karşıladı.



Anaokulu Müdürü Ülkümen ve İlkokul Müdürü Çelik tarafından Doğa Anaokulu ve İlkokulu eğitim modeli hakkında sunum yapılan Vali Dağlı, ardından okul binasını gezdi. Okul Kurucusu Önder Tonyalı ve idareciler eşliğinde Kodlama, Robotik Atölyesi ile Ekoloji Sınıfı’nı tek tek gezen Vali Zülkif Dağlı, detaylı incelemelerde bulundu. İncelemesi sırasında yeni okul binasına yönelik beğenisini dile getiren Vali Dağlı, okul idareci ve öğretmenlerine başarılı bir dönem geçirmeleri temennisi ile ziyaretini sonlandırdı.



Öte yandan Düzce/Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı tarafından eğitime kazandırılan 105 öğrenci kapasitesine sahip yeni bina, 6 tane sınıf, yemekhane, çok amaçlı salon, idari bölümler, ekoloji bahçesi, bahçede oyun parkı, bale-drama-müzik çalışmalarının yapılacağı bir etkinlik sınıfı ve fen çalışmalarının yapıldığı bir etkinlik sınıfından oluşuyor.


Haber: C. ÜSTÜNER