Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi’nin modern dokunuşların hakim olduğu yeni hizmet binası 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde kapılarını öğrencilerine açtı.  



Şıralık’ta bulunan Düzce Doğa Kampüsü içerisinde oluşturulan en son teknolojik donanımlara sahip yeni anaokulu binasında öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrenciler yetiştiriliyor.



105 öğrenci kapasitesine sahip yeni bina, 6 tane sınıf, yemekhane, çok amaçlı salon, idari bölümler, ekoloji bahçesi, bahçede oyun parkı, bale-drama-müzik çalışmalarının yapılacağı bir etkinlik sınıfı ve fen çalışmalarının yapıldığı bir etkinlik sınıfından oluşuyor.



Düzce/Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı'nın üstlendiği misyon çerçevesinde eğitime verdiği önemin yeni bir yansıması olan Düzce Doğa Anaokulu binası, içerisinde verilen çok yönlü eğitimle de farkını gösteriyor.



Ekoloji, beden eğitimi, İngilizce, drama, satranç, müzik ve görsel sanatlar alanında branş öğretmenlerinden ders alan 3, 4 ve 5 yaş grubu miniklere öğrenme merakının yitirilmediği, üniversite eğitim anlayışının temel alındığı bir eğitim modeli uygulanıyor. Özellikle okul öncesi 3 yaştan itibaren başlayan uluslararası müfredata uygun İngilizce dil eğitimi ile öğrenciler, anadilleri dışında başka bir dilin düşünce sistemini erken çocukluk döneminde kavramaya başlıyor.  








Haber: C. ÜSTÜNER