2016-2017 eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala Düzce Doğa Anaokulları'nda “Okula Alıştırma Programları” uygulanmaya devam ediyor. 5 yaş grubu öğrencilerden sonra bu kez Düzce Merkez Doğa Anaokulu'nda eğitim görecek 3-4 yaş grubu minikler ilk gün heyecanı yaşadı. Bu heyecana Okulun Kurucusu Önder Tonyalı da ortak oldu.


MUTLU ÇOCUK, EĞLENEN ÇOCUK; ÖĞRENİR

3-4 yaş grubu minikleri, aileleri ile birlikte ağırlayan Düzce Merkez Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin 'Okula merhaba' etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Anaokulu Müdürü Hilal Ülkümen, ilk olarak velilere öğretmenleri tanıttı. Ardından yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızı okula alıştırmak ve öğrenmelerini daha ilgi çekici hale getirmek amacıyla 3 gün sürecek oryantasyon programımızın ilk günü. Eğitim felsefemiz; mutlu çocuk, eğlenen çocuk, öğrenir. Bugün öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve velilerimizle birlikte tanışıp eğlenceli bir vakit geçirmek istedik.”

Okula alıştırma programı kapsamında branş öğretmenlerinin minik öğrencilerle gerçekleştirdiği etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Minikler ilk olarak beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde spor yaptı... Ardından müzik öğretmenleriyle birlikte dans edip ritim çubuklarıyla ritim tuttu...Son olarak da ekoloji öğretmenleriyle birlikte saksılara toprakları koyup çiçek ekmeye koyuldular ve çiçeklerin ilk can suyunu verdiler.

BAŞARILI EĞİTİMCİLER...

Öte yandan 2016-2016 eğitim- öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Düzce Merkez Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi başarılı eğitimcilerle yeni döneme başlıyor. Kurucu Temsilcisi Nagihan Tonyalı, Okul Müdürü Hilal Ülkümen, Sınıf öğretmenleri; Melek Sağlam, Nuray Çetin, Ebru Mutlu, İngilizce Öğretmeni Emel Ece Ayhan, Müzik Öğretmeni Volkan Özenir, Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Öney ve Ekoloji Öğretmeni Pelin Pehlivan ile 3-4 yaş grubu öğrencilere çok yönlü gelişimi esas alan eğitimler verilecek.



Haber: C. ÜSTÜNER