Düzce Doğa Okulları’nda öğretmenlerin ve öğrencilerin emek ve çabalarını sundukları geleneksel Yıl Sonu Etkinliklerinin 9.’su okulun Şıralık Mahallesi’nde bulunan kampüsünde gerçekleşti.
Öğrencilerin uzun ve akademik olarak yorucu geçirdikleri eğitim öğretim yılının sonunda kendilerini göstermeleri amacıyla düzenlenen etkinlik kampüste yapılan halk oyunları gösterisiyle başladı.



Egemen Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik programında Müzik Öğretmeni Volkan Özenir ve öğrenciler tarafından işaret diliyle İstiklal Marşının okundu. Düzce Doğa Okulları Okul Meclisi Başkanı Nefin Seyok konuşma yaptı.



Seyok’un konuşması sonrası kürsüye gelen Düzce Doğa Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Efe, okulda yaşayarak öğrenme felsefesinin örneklerinin sergileneceği etkinlikte geleceğin üreten, düşünen, kendini ifade eden dünya insanının yetiştirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.



Düzce Doğa Okulları’na özgü programla öğrencileri üniversiteye ve ardından yaşama hazır bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Efe, etkinliklerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağladıklarını kaydetti.

Protokol konuşmalarının tamamlanmasıyla birlikte etkinliklerin eserlerin sergilendiği bölüme geçildi. Düzce Doğa Okulları Okul Meclisi Başkanı Nefin Seyok’un solo piyona performansı eşliğinde 1. ve 10.sınıf öğrencileri vals gösterisi sundu.



‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında Türkiye ikincisi olarak akıllarda iz bırakan Düzce Doğa Okulları Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencilerinden Emre Erdin küp performansıyla davetlilerin beğenisini kazandı.



Aerobik jimnastik dalında Türkiye Üçüncülüğü derecesi elde eden 3.sınıf öğrencisi Azra Naz Karadağ ve 4.sınıf öğrencisi Nisanur Sarı jimnastik performanslarıyla göz doldurdu.



SANSEV Korolar Festivalinde “Çok Sesli Çocuk Şarkısı Ödülü” sahibi olan koro Müzik Öğretmeni Volkan Özenir yönetiminde performans sergilediler.



Yılsonu programı dış saha etkinlikleri ile sürdü. Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş öğrencilerinin hazırladıkları çalışmalar sahnelendi.







Öğrencilerin çalışmalardan oluşan resim sergisi ve stantlardaki renk cümbüşü estetik bir çalışma ile beğeniye sunuldu.