Çağın gerekliliği olarak, birçok meslekte bilgi işlem desteğini sağlamak, gelişen teknolojiyi yakalayabilecek bir nesil yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen “Düzce Kodluyor” projesi 2.yılını geride bıraktı.

Bu süreçte, Kalıcı Konutlar mevkiinde bulunan, Hürriyet Ortaokulu’nda uygulamalı olarak öğrencilerle buluşan projeye bir destek de ünlü bir beyaz eşya firmasından geldi.

Verilen desteğin ardından firma yetkililerini Vali Dağlı, Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda ağırlayarak, teşekkürlerini iletti.
Dağlı, toplantının devamında destek hakkında düşüncelerini belirterek,açıklamalarda bulundu.



“Bilgi işlemin her konuda olması gerekiyor”
Düzce Kodluyor Projesi’nde çok güzel bir yere gelindiğini, ancak bir noktadan sonra daha fazla malzeme ihtiyacı olduğu için tıkanmaya başladıklarını belirten Dağlı şunları söyledi:

“Bu gibi destekler artsın ve diğer okullarımız da kodlama projelerinde daha fazla yer alsın. Artık bu geleceğin mesleği, sadece mekanik devri artık bitti. Bilgi işlemin her konuda olması gerekiyor. Artık akıllı şehirler ve akıllı arabalardan bahsediliyor. Bu manada çok teşekkür ediyoruz. Katkınız bizim için çok önemli.”
 
Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ