Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl 35. si gerçekleştirilen geleneksel pilav günü ve mezuniyet töreni bugün Düzce Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, dekanlar, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Gün ile ilgili mikrofonlarımıza konuşan Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, böyle bir günü kutlamanın gerçekten güzel olduğunu vurgulayarak, Düzce Meslek Yüksek Okulu’nun en köklü okul olduğunun vurgusunu yaptı.

Daha sonra Düzce Üniversitesi’nin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Şerifoğlu, Düzce Üniversitesinin marka olma yolunda hızla ilerlediğini ve Dünyanın en iyi 2 bin üniversitesi içinde yer aldığının altını çizerken yeni kurulan üniversiteler arasında Teknoparka sahip olan tek üniversite olduğunun da vurgusunu yaptı.

Mezun olan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler çalan kemençe ile birlikte kendilerinden geçtiler ve mezuniyet coşkusunu horon oynayarak yaşadılar.

Haber; R. BAL