Düzce ve Bolu'yu Türkiye'nin köklü eğitim kurumu olan TED Koleji ile buluşturmaya hazırlanan Öncü Eğitim ve Kültür Vakfı yeni döneme güçlü ve deneyimli bir kadroyla giriyor.

Hem Düzce hem de Bolu kampüslerinde TED eğitim vizyonuna uygun şekilde yapılanmaya girilirken, salgın süreci de göz önüne alınarak tüm eğitim birimlerine yeni bir soluk getiriliyor.

2020/2021 Eğitim ve Öğretim dönemine "Merhaba" demek için her ayrıntının üzerinde titizlikle durulduğu şu günlerde TED Koleji Bolu Kampüsü önemli bir ismi ağırladı. Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, yeni dönem hazırlıklarını yerinde görmek ve idarecilerle görüşmek üzere TED Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret etti.

Ziyarette, uzun yıllardır Düzce ve Bolu'nun eğitimine yön veren Öncü Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, Bolu TED Okulları Kurucu Temsilcisi Egemen Tonyalı, ilk, orta ve lise müdürleri ile öğretmenler hazır bulundu.

İlk olarak idareci ve eğitim kadrosu ile bir toplantı gerçekleştiren Pehlivanoğlu, ilk kez Düzce ve Bolu'nun TED eğitim sistemi ile tanışacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Düzce TED Okulları lansmanının temmuz ayı sonunda yapılacağını belirten TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, buna da bizzat katılarak basınla buluşacaklarını ifade etti. Toplantının ardından Vakıf Başkanı Önder Tonyalı ve Kurucu Temsilcisi Av. Egemen Tonyalı eşliğinde kampüsü gezen Pehlivanoğlu, TED'in beklentilerini fazlasıyla karşılayan fiziki oluşumdan dolayı Tonyalı'yı ve eğitim kadrosunu kutladı.