Düzce Valiliği Milli Eğitim Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Liderlik Akademisi Eğitim Faaliyetleri Projesi” açılış toplantısında eğitim alanında gerçekleştirilecek olan atılımlar konuşuldu.

5 gün sürecek ‘Yönetici Eğitim Programı’ kapsamında projenin başarıya ulaşması için dikkat edilmesi gerekenlere de dikkat çekildi.

Programa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler katıldı.



“Kendimize yaptığımız yatırım önemli”

Eğitim alanında birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, bu projenin önemini vurgulayarak, “Bu proje bizim açımızdan ayrı bir önem taşıyor. Kendimizi görmemizi, aynaya bakmamızı sağlayacak. Birbirimizle iletişim kurmaya, tecrübelerimizi paylaşmaya ve 5 gün boyunca bazı konuları daha uzun ve vakitli bir şekilde birbirimize beyan etmemizi sağlayacak. Bu manada bu projeyi önemsiyoruz. Çünkü kendimize yaptığımız yatırım önemli” diye konuştu.



“Liderlerin yetişeceği vizyon”

MARKA işbirliği ile başlatılan projeye ilişkin bilgilendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, “2023 Eğitim Vizyonu; sabır, samimiyet, emek ve fedakârlık isteyen uzun bir süreç olmakla birlikte eğitimde atılım ve şahlanma hareketinin yol haritasıdır. 2053 ve 2071 Türkiye’sinin liderleri, öncüleri, uygulayıcıları bu vizyonunortaya çıkaracağı eğitim sistemimizden yetişecektir” ifadelerini kullandı.

Katılımcılara gerçekleştirilecek proje hakkında bilgi verilmesinin ardından toplantı sona erdi.
 

Haber: İ. İ. AYDOĞDU

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ