Demokrat Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Enver Şahin, YGS sonuçlarının açıklanmasıyla düzcenin içaçıcı bir sonuç elde edemediğining örüldüğünü
Ayrıca Eğitim -Öğretim alanında da küme düşmemek için Düzce sporda yapılan hataların Düzce Milli eğitiminde yapılmaması gerektiğini söyledi.
Özellikle Sayın Milletvekillerimizi,Sayın valimizi,Sayın Milli eğitim Müdürümüzü göreve çağırıyoruz. Şunu bilmeliyiz ki Milli Eğitim de bir takım halinde yapılır. Milli eğitim müdürünün yada şube müdürlerinin tek başına hareket etmeleri, kendi başına hoplayıp zıplayan teknik direktörün işine, öğretmen ve okul idarecilerinin tek başına hareket etmeleri ise futbolcuların sahada kontrolsüz koşmalarına benzer. Şu andan itibaren hoplayıp zıplama, kontrolsüz hareket etme yerine el birliği ile sivil toplum örgütlerinin ve öğretmenlerin görüş ve önerilerine değer vererek eğitimde çıtamızı yükseltmeliyiz. Aksi taktirde eğitimdeki son sıralarımızda değişme olmayacaktır.” dedi ve sendika olarak Düzcespor'un küme düşmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Haber; H. KAYA