Düzce Belediye Başkanı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü’ye yeni görevi dolayısıyla nezaket ziyaretleri devam ediyor. Eğitimin her kademesine katkı sağlamak amacıyla kurulan ve kısa zamanda yurt genelinde oluşumunu büyük oranda tamamlayan Eğitime Destek Platformu Başkanı Cemal Kazak ile platformun paydaşı olan ÖNDER Başkanı Kudret Koz, Memur-Sen Başkanı Ömer Faruk Çelebi, Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Düzce Müftüsü Hüseyin Can Başkan Özlü’yü makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Platformun çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Özlü’ye bilgiler veren heyet, geleceğin teminatı olan gençlerin kişisel gelişimine katkı sunmak ve milli-manevi değerlere sahip bireyler olarak yetişmesi için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Gelecek dönemde yapılacak çalışmalar için yeni başkandan destek isteyen platform üyelerinin bu talebini karşılıksız bırakmayan Özlü de destek sözü verdi.  

Ziyaret esnasında Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi ve Düzce Belediyesi ve STK’ların ortak katkıları ile kurulan Düzce Fikir Sanat Akademisi’nin gelecek dönemde faaliyete başlaması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde Düzce’de daha çok kültürel faaliyetlerin yapılması ve buna yönelik olarak ulusal düzeyde bir Kitap Fuarı düzenlenmesi fikri de görüşüldü.

Haber: C.ÜSTÜNER