Üniversite Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Üniversitemiz Öğr. Üyeleri, Öğr. Elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Konserden önce konuşma yapan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu Üniversitemiz rektörlüğüne, Sağlık Yüksekokulu müdürüne teşekkür etti.
Başkan yardımcısının konuşmasının ardından Şişli Belediyesi Emekliler Evi 7’den 70’ Vurmalı Sazlar (Perküsyon) grubu sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerin okunduğu konserde Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, öğrenciler ve konuklar gönüllerince eğlendi. Konsere gelen konuklar sahnede söylenen şarkılara eşlik ederek ritim tuttular. Son olarak Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Personeli Hasan Çalışkanoğlu sahnede ferdi Tayfur dan Yaralıyım dertliyim ve Son Sabah şarkılarını söyleyerek salondan büyük alkış aldı.
Konser Sağlık yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şerif Demir tarafından grup adına Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu’na plaket verilmesi ile sona erdi.