İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ile Düzce Valiliği arasında imzalanan protokol ile Düzce Endüstri Meslek Lisesi için 24 derslikli ek bina yapılması protokolü oluşturuldu.
Konu ile ilgili konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, endüstri meslek lisesinin Düzce için övünç kaynağı olduğunu ve çok güzel projeler ile Düzce’nin adını dünyaya duyurduğunu vurguladı. Ama lisede derslik sıkıntısı yaşandığını ve bu sıkıntıyı da İMKB’nin yaptığı çalışma ile bu sıkıntıyı da aşacaklarını vurguladı.

Daha sonra konu ile ilgili bilgiler veren İMKB Başkan Vekili Yusuf Serbest, İMKB’nin eğitime fiziksel katkı projesi kapsamında 24 mayıs tarihinde imzalanan protokole karşılık bugün ilk defa projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı. İMKB’nin ilk kez 1997 yılında 32 milyon TL ile bu projeye başladıklarını ve projenin çok olumlu sonuçlar verdiğini belirtti.
Endüstri Meslek Lisesi’nin proje kapsamından faydalanması için çalışmayı yürüttüklerini ve bu kapsamda Düzce’ye endüstri meslek lisesi’ne ilaveten 24 derslikli ek bina yapılacağını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve protokol imzalandı.

Haber; R. BAL