Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisler zararlı alışkanlıklara karşı seferberlik başlattı. Özellikle ilk ve orta dereceli okullarda öğrenciler arasında bilinç oluşturmak için yapılan etkinliklerde dün akşam Mehmet Akif Ersoy ilkokulu öğrencileri ile bir araya gelen polisler, internet, alkol ve sigara bağımlılığının zararları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Veliler ve öğrencilerin de katıldığı programda video ve slayt sunumları ile özellikle internet bağımlılığının çocuklar üzerindeki etkisi anlatıldı.

Öğrenciler pankartlarla karşıladı

Toplum destekli Polis Ekipleri bu sabah da Pakmaya İlkokulu ve Işık İlkokulu’nda ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerin genç yaşta kötü alışkanlıklar kazanmasının önüne geçmek için alkol ve sigara bağımlılığı hakkında uyarılarda bulunan polisler, öğrencilere bilgi verdi.

 

Öğrenciler Polis amcalarını, okul kapısında zararlı maddelerle ilgili uyarıcı pankartlarla karşılarken, Toplum destekli polis ekipleri de küçükleri getirdikleri hediyelerle sevindirdiler.

Haber: M. YILMAZ