Yetenek Sizsiniz’in bu sezon yarışmacılarından Uğur Kuyumcu'nun 2.Tur performansında geçen yılın finalisti Düzce Doğa Koleji Öğrencisi Emre Erdin’e meydan okudu. Kuyumcu’nun yarışma isteğini geri çevirmeyen Erdin dün akşam yayınlanan programda Kuyumcu ile karşı karşıya geldi.

Kuyumcu, geçen senenin Yetenek Sizsiniz finaline 2.Olan Emre Erdin ile Yetenek Sizsiniz sahnesinde 2.Tur için küp gösterisi ile yarıştı. İki yarışmacının performansı izleyenleri hayran bıraktı.Geçen yıl kılpayı birinciliği kaçıran Erdin, kendisine meydan okuyan Kuyumcu’dan önce 3. Dakika 55 saniye içinde dört küpü çözdü.

Gösterinin ardından Acun Ilıcalı, Emre Erdin'in hem kişiliğine hem de gösterisine hayran kaldığını açıkladı. Düzce Doğa Koleji öğrencisi Emre Erdin’in eğitim masraflarını karşılayan Ilıcalı, “ileride okulunda başarılı olunca Acun Medya’da çalışacak” diyerek sözünün arkasında durduğunu bir kez daha hatırlattı.Ilıcalı, Erdin’in geçen yıl kılpayı yarışmayı kaybetmesine çok üzüldüğünü belirtirken, Erdin’in birçok insana örnek olması gerektiğini söyledi. 


Haber;S.KAŞKIR