Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ilk mezunlarını verdi. 5 öğrencinin mezun olduğu törende duygusal anlara sahne oldu… Öğrenciler için düzenlenen muhteşem törende yapılan defile büyük beğeni topladı. Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su’yun da katıldığı törende öğrencilerin aileleri gurur dolu anlar yaşadı.

 

 


Saygı Duruşu ve İstiklal marşının ardından Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Zelyurt yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

 



Mezun öğrenciler adına konuşma yapan öğrenci ise kendilerini yetiştiren okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.


 
Ardından öğrenciler, kendilerinden bir alt sınıfta okuyan öğrencilere bayrak teslim etti, mezuniyeet kütüklerine isimlerini çaktılar…

 

 


Okul müdürü ve öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrencilerin velileri de unutulmadı. Yılın annesi seçilen iki veliye Zeliha Su tarafından teşekkür belgesi verildi. O esnada velilerden biri gözyaşlarına hâkim olmadı…

 

 

Tören öğrencilerin çeşitli gösterileri ile son buldu. Tören boyunca aileler öğrencilerin her anını cep telefonlarına kaydetti.

 

 

Haber;S.Kaşkır