Proje yarışmalarında alınan ödüller nedeniyle Öncü Koleji’ne bir ziyarette bulunan Milletvekili Celal Erbay, proje yarışmalarında alınan sonuçların Düzce’nin başarısı olduğunu söyledi.

 

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile birlikte Öncü Kolejine gelen Erbay’ı Öncü Eğitim Kurumları kurucusu Önder Tonyalı karşıladı. Öğrencilerin BUSEF yarışmasında ve, Eğitim Bilim Olimpiyatlarında birinci olan projeleri inceledi.

 

 Hafta sonu tatiline çıkmadan önce bayrak töreni için toplanan öğrencilere de bir konuşma yapan Erbay, öğrencilerin kendisine umut aşıladığını söyledi. Dünya ve Türkiye derecesinin Düzce’nin itibarını arttırdığını söyleyen Erbay, öğrencileri, öğretmenlerini ve ailelerini kutladı.

 

 

Erbay Konuşmasında Pazar günü son sınıfların OKS’ye, 6 ve 7’nci sınıfların ise SBS’ye gireceğini hatırlatarak, öğrencilerden Düzce’de sınav sonuçlarında aldığı derece nedeniyle yaşadıkları ezikliği ortadan  kaldırmalarını istedi. Erbay Öğrencilere, başarılarının  sadece kendilerini yetiştiren öğretmen ve ailelerinin değil, tüm Düzce’nin olacağını da sözlerine ekledi.