Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesi, örnek bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atarak Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bulunan Hacıyakup köyündeki ilk ve ortaokulun sınıf tefrişatı, fen laboratuarı ve kütüphane kazandırdı.
Bugün gerçekleşen açılış törenine ise, Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Fenerbahçe’nin eski futbolcularından merhum Selçuk Yula’nın ağabeyi Semih Yula, Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Müjdat Yetkiner ile Cemil Turan, ve Türk Sineması tarihinde ‘Ayşecik’ lakabıyla tanınan ünlü sinema oyuncusu Zeynep Değirmencioğlu, Düzce Üniversitesi Fenerbahçeliler Topluluğu, Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesi temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelesinin kesildiği fen laboratuarına Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Serkan Acar’ın adı, kütüphaneye Selçuk Yula'nın adı, sınıfa ise, Ercan Aktuna'nın adı verildi.

Buradaki program hediye takdimi ile sona erdi.

Başkan Ay’ı da ziyaret ettiler
Hacıyakup Ortaokulu’nda gerçekleşen programın ardından ünlü isimler Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı da ziyaret etti. Misafirlerle birlikte şehir merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Ay, daha sonra misafirleri Düzce’nin yerel tatları ile buluştururken, İstanbul Caddesi boyunca gidip gelen nostaljik tramvay önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



Haber: Ö. YILMAZ