180 saatlik kurs süresince İşletim Sistemleri, Ofis Programları, Ses ve Görüntü İşleme Programları, Resim İşleme Programları, Web Sayfası tasarlama ve kodlama programları, Masaüstü yayıncılık programları anlatıldı.

Düzce merkez okullarda ve ilçelerde görevlendirilen BT Formatör Öğretmenlerinden belgesi olmayanların katıldığı kurs yaz tatili boyunca devam etti. Uzun ve yorucu bir sürecin sonunda belge almaya hak kazanan BT Formatör Öğretmenlerine belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Turgut, Kurs müdürü Veysel Dişçi ve Eğitmenler tarafından verildi.

Belge töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer; Çağımızın vazgeçilmezi olan Bilişim Teknolojileri alanında bakanlığın lokomotif olduğunu, birçok alanda çok güzel projelerle öncülük ettiğini, bu projelerin illerde uygulanması aşamasında da Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlerinin önemli bir misyonu üstlendiğini belirtti.

Ayrıca Fatih projesi kapsamında yine bir dizi projenin uygulamaya sokulacağını ifade eden Sezer, bu proje ile de Bilişim teknolojileri Formatörlerinin görevlerini eksiksiz yapmalarının önem arz ettiğini söyledi.

Haber; R. BAL